Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

16.11.2016
Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!

Green Design tim vredno, naporno i požrtvovano radi sve ove godine kako bi svojim korisnicima pružao najbolju moguću uslugu na najsigurniji i najkvalitetniji način. Godinama unapređujemo naš servis Geelancer.com na radost svih naših dizajnera i klijenata kojima je potreban dizajn.

Gotovo u samom startu uveli smo plaćanje karticama preko interneta, SSL sertifikat kako bi naš servis i internet sajt bio maksimalno zaštićen (https sa ocenom A+), a samu uslugu držimo na maksimalnom nivou jer se nikada nije desilo da neki dizajner nije bio isplaćen ili da je klijent bio prevaren. 

Geelancer sigurnost ozbiljnost kvalitet

Zvanično, stopa prevara na Geelanceru je 0%! Zvuči neverovatno ali je potpuno istinito. Zaista, radimo sve što je u našoj moći da naš kvalitet bude bez premca! I to ćemo nastavljati da radimo u budućnosti.

Zato možemo da Vam se pohvalimo da smo danas zvanično dobili priznanje za naš kvalitetan rad u domenu elektronske trgovine u formi e trustmark sertifikata. Naš predan i profesionalan rad je prepoznat od strane Projekta razvoja elektronske trgovine koji je podržan i od strane Evropske Unije. Izuzetno smo ponosni na novo dostignuće koje će nam dati vetar u leđa za nove uspehe i izazove. Veliku zahvalnost dugujemo i našim sjajnim partnerima iz Mint hostinga koji nam pomažu da budemo lideri u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju u regionu i šire.

Hvala svima na poverenju, i nastavljamo zajedno da rastemo.

 

15.03.2019 Geelancer: Zapošljavamo
14.11.2016 Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentareGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X