Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

14.11.2016
Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno

Godinama Geelancer.com tim nastoji da svojim korisnicima olakša dobijanje dizajna kroz nove mogućnosti i usluge. Tokom svih ovih godina uočili smo da je našim klijentima, ali i dizajnerima, često potrebna kvalitetna fotografija kupljena na legalan način. Klijenti te fotografije koriste u svojim brošurama, na sajtu, u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim potrošačima.

Geelancer.com i 123RF.com

Upravo zato nam je veliko zadovoljstvo da objavimo veliku i jedinstvenu saradnju između dve kompanije iz srodnih grana kreativne industrije - stock servisa 123RF i online dizajn servisa Geelancer.com.

Svi dizajneri i klijenti našeg servisa moći će da ostvare 20% popusta na pretplatu, odnosno 20% bonus kredita prilikom kupovine stock fotografija uz specijalni promo kod 20GreenDesignRF.

Međutim, to nije sve! Svim našim postojećim i budućim klijentima spremili smo 20% popusta na usluge dizajn konkursa. Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom kreiranja i postavljanja konkursa na GreenDesign.rs platformi unesete promotivni kod GREENDESIGNRF koji važi do kraja 2016. godine.

Pomoću ove saradnje, svi postojeći i budući klijenti našeg Geelancer.com servisa, pored svih pogodnosti koje uživaju, mogu očekivati i kvalitetnu stock fotografiju po povoljnim cenama na 123RF.com

Geelancer.com i 123RF.com

Šta predstavlja 123RF agencija?

123RF je jedan od vodeći svetskih online stock servisa koji svojim klijentima nudi veliki broj royality free fotografija, video snimaka, audio klipova i drugih digitalnih proizvoda, po izuzetno pristupačnim i fer cenama.

Trenutno okupljaju preko 100.000 saradnika (contributors) koji svakodnevno klijentima širom sveta pružaju jedinstven i sjajan digitalni sadržaj, a njihov broj svakodnevno raste, kao i količina dostupnih sadržaja. Do sada su objavili preko 68 miliona različitih digitalnih sadržaja koji čekaju na vas. Neki od mnogobrojnih korisnika ovog popularnog servisa su i Apple, Google, Microsoft, Amazon, American Express i mnogi drugi.

Neke od pogodnosti koje 123RF ponudu izdvajaju od ostalih i čine je posebno primamljivom potencijalnim korisnicima su:

• Izbor metode plaćanja (online, gotovinsko, nalog za uplatu), uz mogućnost stvaranja najpovoljnije ponude prilagođene potrebama kupca i dobijanja profakture ili fakture na zahtev

• Garancija sigurnosti kupovine u vidu pravne garancije od 25.000 USD za preuzete sadržaje, neograničene tiraže za upotrebu sadržaja i garancije povraćaja novca

• Korisnički servis na srpskom jeziku, dostupan 24 sata dnevno,7 dana u nedelji, koji podrazumeva pružanje svih informacija, uključujući i tehničku podršku.

 

15.03.2019 Geelancer: Zapošljavamo
16.11.2016 Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentareGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X