Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

14.11.2016
Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno

Godinama Geelancer.com tim nastoji da svojim korisnicima olakša dobijanje dizajna kroz nove mogućnosti i usluge. Tokom svih ovih godina uočili smo da je našim klijentima, ali i dizajnerima, često potrebna kvalitetna fotografija kupljena na legalan način. Klijenti te fotografije koriste u svojim brošurama, na sajtu, u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim potrošačima.

Geelancer.com i 123RF.com

Upravo zato nam je veliko zadovoljstvo da objavimo veliku i jedinstvenu saradnju između dve kompanije iz srodnih grana kreativne industrije - stock servisa 123RF i online dizajn servisa Geelancer.com.

Svi dizajneri i klijenti našeg servisa moći će da ostvare 20% popusta na pretplatu, odnosno 20% bonus kredita prilikom kupovine stock fotografija uz specijalni promo kod 20GreenDesignRF.

Međutim, to nije sve! Svim našim postojećim i budućim klijentima spremili smo 20% popusta na usluge dizajn konkursa. Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom kreiranja i postavljanja konkursa na GreenDesign.rs platformi unesete promotivni kod GREENDESIGNRF koji važi do kraja 2016. godine.

Pomoću ove saradnje, svi postojeći i budući klijenti našeg Geelancer.com servisa, pored svih pogodnosti koje uživaju, mogu očekivati i kvalitetnu stock fotografiju po povoljnim cenama na 123RF.com

Geelancer.com i 123RF.com

Šta predstavlja 123RF agencija?

123RF je jedan od vodeći svetskih online stock servisa koji svojim klijentima nudi veliki broj royality free fotografija, video snimaka, audio klipova i drugih digitalnih proizvoda, po izuzetno pristupačnim i fer cenama.

Trenutno okupljaju preko 100.000 saradnika (contributors) koji svakodnevno klijentima širom sveta pružaju jedinstven i sjajan digitalni sadržaj, a njihov broj svakodnevno raste, kao i količina dostupnih sadržaja. Do sada su objavili preko 68 miliona različitih digitalnih sadržaja koji čekaju na vas. Neki od mnogobrojnih korisnika ovog popularnog servisa su i Apple, Google, Microsoft, Amazon, American Express i mnogi drugi.

Neke od pogodnosti koje 123RF ponudu izdvajaju od ostalih i čine je posebno primamljivom potencijalnim korisnicima su:

• Izbor metode plaćanja (online, gotovinsko, nalog za uplatu), uz mogućnost stvaranja najpovoljnije ponude prilagođene potrebama kupca i dobijanja profakture ili fakture na zahtev

• Garancija sigurnosti kupovine u vidu pravne garancije od 25.000 USD za preuzete sadržaje, neograničene tiraže za upotrebu sadržaja i garancije povraćaja novca

• Korisnički servis na srpskom jeziku, dostupan 24 sata dnevno,7 dana u nedelji, koji podrazumeva pružanje svih informacija, uključujući i tehničku podršku.

 

14.11.2017 Geelancer: Zapošljavamo
16.11.2016 Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare