Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

11.06.2016
AKCIJA: Vrhunski dizajn i najbolja štampa

Dragi prijatelji i saborci 21.  veka,

Nadamo se da vas ova poruka zatiče u dobrom zdravlju i velikim planovima, što vam najiskrenije i želimo. Kao što sigurno znate, i mi u GreenDesign.rs svakodevno radimo na idejama koje će olakšati naš i vaš put do kvalitetnog dizajna. Volimo da radimo naš posao, duboko verujemo u njegovu budućnost i zato stalno radimo na proširenju naše ponude.

Šta smo do sada uradili?

-   Napravili smo veliki broj kategorija konkursa, praktično za sve vaše potrebe.
-   Omogućii smo napredno plaćanje, čak i PayPalom i time podržali sve bitnije kartice za efikasno i brzo online plaćanje.
-   Obezbedili smo podršku, koji rešava vaše pobleme prijavljene putem mejla, fejsbuka i tvitera brzo i efikasno.

Ali šta je nedostajalo? Nedostajalo je da vas povežemo sa ljudima koji znaju kako da vaš, upravo dobijeni, dizajn zasija u punom sjaju. I to smo i uradili. Pozvali smo neke od najuspešnijih firmi u Srbiji koje se bave poslovima komplementarnim sa našim. Pozvali smo štampare, web developere, proizvođače majica i radne garderobe, arhitekte i pejzažiste i ponudili smo im sledeće: „Omogućite našim klijentima popust na vašu uslugu i Green Design će izjednačiti sa popustom na kreiranje online dizajn konkursa!“

Prvi su nam se javili dragi prijatelji iz poznate pančevačke štamparije Deto.rs. Deto je poznat po tome što kao i mi obožavaju 21. vek i svojim uslugama i proizvodima pomeraju mogućnosti štampe. Od njih smo dobili sjajnu ponudu. Za svaki uspešan konkurs na Green Design-u, kreator konkursa dobija 20% popusta na uslugu štampe dobijenog dizajna. Ova ponuda se odnosi na štampu:

- Plakata (B3, B2) //  http://deto.rs/promo-proizvodi/plakati-i-posteri/
- Memoranduma i obrazaca (A5, A4) // http://deto.rs/promo-proizvodi/memorandumi-obrasci/
- lifleta A5 // http://deto.rs/promo-proizvodi/prospekti-flajeri/lifleti-a5/
- flajera A6 // http://deto.rs/promo-proizvodi/prospekti-flajeri/flajeri-a6/
- standardnih vizit karti http://deto.rs/promo-proizvodi/vizit-karte/

Kao što smo rekli, na ovu sjajnu ponudu, Green Design dodaje 20% popusta na naknadu za postavljanje konkursa i time ostvarujete kombinovani popust!

Specijalna Green Design i Deto ponuda traje za sve konkurse aktivirane do 20.06.2016. Požurite sa prijavom!

Srdačno Vaš

Darko Vidić
Direktor, Green Design

Važna napomena: Specijalna Green Design i Deto ponuda je globalna i važi za sve nove i postojeće klijente Green Design-a. U Deto popust na štampu nisu uračunati troškovi dostave, transporta i/ili carine štampanog materijala, u slučaju da klijent nije u mogućnosti da lično preuzme štampani materijal. Deto popust se odnosi na usluge štampe materijala navedenih u gorenavedenoj objavi. U slučaju da klijent zahteva posebnu ili dodatnu uslugu, važi standardni cenovnik Deto doo. Green Design popust se odnosi na troškove postavljanja Klasik plus konkursa (Klasik i Garantovani konkursi su izuzeti od ove ponude). Green Design i Deto zadržavaju pravo da skrate ili produže trajanje specijalne ponude u skladu sa internim dogovorom. 

16.11.2016 Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!
14.11.2016 Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare