Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

16.08.2012
Novi GreenDesign.rs

 

Dragi GDevci,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je zvanično puštena u rad “Kategorizacija” - redizajn strane Konkursa, kao i ostala poboljšanja, funkcije i nove usluge. Dugo smo radili, smišljali i mozgali kako da unapredimo našu zajednicu, da osmislimo nove usluge ali i da pomognemo dizajnerima da lakše, efikasnije i kvalitetnije dođu do izražaja, zarade i imaju veću sigurnosti, a kreatori konkursa da lakše kreiraju konkurse i dođu do kvalitetnog dizajna. To smo i učinili, zbog svih nas. Sada je GreenDesign.rs lepše mesto, sa novim uslugama, brojnim poboljšanjima i većom sigurnošću. Dizajneri i kreatori konkursa su sada više zaštićeni i obezbeđeni.

Koja smo poboljšanja dodali?

 

1.     Uveli smo kategorije i pravila. Od sada  postoje kategorije dizajna, gde svaka kategorija nosi svoju propisanu minimalnu nagradu. Sada samo u 5 koraka kreator konkursa lako i sigurno dolazi do kreiranog konkursa.

2.     Redizajnom kreiranja konkursa uveli smo red u konkurse, jer sada postoje kategorije i podkategorije za svaku vrstu dizajna kao i minimalne propisanje nagrade za svaku vrstu. Tako, dizajneri će biti više plaćeni za svoj rad.

 

3.     Uveli smo novu vrstu konkursa “Klasik+” koja predstavlja novu uslugu kreiranu sa ciljem da dizajnerima obezbedi veću sigurnost, ali i kreatorima konkursa. Razlika u odnosu na “Klasik” konkurs je to što kreator konkursa uplaćuje celokupnu nagradu na račun Green Design d.o.o., a u slučaju izbora pobednika, mi isplaćujemo dizajnera. Time doprinosimo većoj sigurnosti i bezbednosti svih učesnika na GreenDesign.rs.

4.     Sklopili smo saradnju sa poznatom kompanijom Elite Web Solutions, iz domena web dizajna, tako da sada nudimo i kompletnu uslugu izradu sajta, od samog dizajna do finalne izrade! Sjajno zar ne?

5.     Dopunili smo i osvežili uslove korišćenja, koji imaju za cilj da još više zaštite dizajnere i kreatore konkursa, kako bi se svi učesnici na GreenDesign.rs osećali kao kod kuće

6.    Potpuna izmena opisa konkursa. Sada je mnogo lepši, interaktivniji i intuitivniji. 

7.     Doneli pravilnik o sankcionisanju, koji bliže pojašnjava šta je dozvoljeno a šta ne

 

Ali, na ovome nećemo stati. Nastavljamo da razvijamo ovu divnu zajednicu, zajedno sa vama, našim dragim članovima. Vi nam dajete snagu i vetar u leđa. Već sad počinjemo sa planiranjem i razvojem novi stvari i poboljšanja. A vama želimo puno uspeha na novim konkursima koji će biti objavljivani na GreenDesign.rs

Važna napomena: Novi uslovi korišćenja i sistem sankcionisanja (pravilnik) kao sastavni deo uslova stupaju na snagu 8 (osam) dana od dana objave. Članovi koji nisu saglasni sa novim uslovima korišćenja potrebno je da nam dostave zahtev za ukidanjem članstva u pisanoj ili digitalnoj (imejl) formi.

 

Iskreno vaš,

GD tim

16.11.2016 Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!
14.11.2016 Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Geelancer | 17.08.2012 15:01
Hvala @Jeshke trudićemo se da budemo još bolji :)
Jeshke | 16.08.2012 10:02
Svaka čast! Nadam se da će ubuduće biti više posla za nas web dizajnere/programere :) Samo nastavite tako!
Prikaži sve komentare