Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

21.04.2012
GD na E-mportantu 2012

U periodu od 9. do 12. aprila 2012. godine, u Opštini Vračar, održan je besplatan četvorodnevni seminar pod nazivom "E-mportant", koji već dugi niz godina uspešno relizuje međunarodna studenska organizacija AIESEC.

Kroz interaktivna predavanja i radionice, svim studentima bilo je omogućeno da nauče više o preduzetništvu, sferama koje ono prožima i njegovom uticaju i važnosti u današnjem vremenu.

Ove godine, obrađivana su četiri aspekta preduzetništva koji su u poslednjih par godina postali veoma značajni: agro-biznis, elektronsko poslovanje, socijalno preduzetništvo i uslužna delatnost.

GreenDesign.rs imao je priliku i ove godine da doprinese organizaciji pružajući doprinos svojim iskustvom u elektronskom poslovanju. Darko Vidić, direktor Green Design-a,održao je predavanje, koji se bavilo pitanjem važnosti pozicionairanja na trzištu, adaptaciji na tržišne promene, načinu razvitka ideje, opstanka na tržištu i daljem širenjem biznisa.

Ideja je bila da se učesnicima na konferenciji uz saveta stručnjaka, edukacije i razmene ideja pruži prilika da steknu uvid u finansijske, pravne, strateške i marketinške segmente pokretanja svog poslovanja, kao i da naprave sopstveni biznis plan.

Studenti – delegati, su pored navedenog, imali priliku da uzmu i aktivno učešće na konferenciji. Organizovani u timove, sva četiri dana radili su na ideji svog potencijalnog preduzeća. Timovi su obrađivalim prethodno pomenute tržišne segmente, trenutno najperspektivnije u Srbiji.

Poslednji dan je organizovan dan mentorstva, sa kompanijama koje su analizirali ideje delegata i ukazujući im na to šta treba unaprediti. GreenDesign.rs je imao priliku da pruži mentorski rad sa timom iz domena elektronskog poslovanja gde smo razmatrali njihovu ideju, potencijal biznisa, plasman proizvoda i savetovali u svim značajnim aspektima internet poslovanja

Poslednji dan, glasanjem kompanija, izabran je pobedniči tim sa najboljom idejom razvoja biznisa. Pobednički tim nagrađen je vrednim nagradama organizatora. GD je sponzorisao konkurs za vizelnim identitet nove kompanije koju će osnovati pobednički tim i tako ćemo im pomoći da lakše, kvalitetnije i bolje nastupe na tržištu sa kvalitetnim vizuelnim identitetom.

Konkurs će uskoro biti objavljen, pa pozivamo sve Gd-evce da prate konkurse i da učestvuju i time pomognu ovom sjajnom mladom timu da lakše prebrode sve buduće poslovne izazove sa novim, jedinstvenim vizuelnim identitetom.

16.11.2016 Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!
14.11.2016 Geelancer i 123RF vam donose nešto sjajno
31.10.2016 Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!
12.07.2016 Rastemo: Velike promene
01.07.2016 Specijalna GREENIFY akcija
29.06.2016 Da li si ti Naš superheroj?
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare