Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

29.08.2019 (Lidija Stojanović)
Biznet o Geelanceru
Biznet je uspešna srpska firma kojoj je bio potreban odličan dizajn vizit karti i ID kartica za zaposlene. Odlučili su se da ga dobiju preko Geelancer dizajn servisa i evo šta Lidija Stojanović, Izvršni Direktor kompanije kaže o svom iskustvu u dobijanju dizajna na jedan nov i moderan način:
 
"Kao IT kompanija fokusirana na razvoj novih tehnologija i stalno unapdeđivanje poslovnih procesa, nemamo potrebu za stalnim angažovanjem dizajnera. Iz prethodnih iskustava sa marketinškim agencijama, vizuale koje smo dobijali su uglavnom bile varijacije na istu temu, i time smo bili jako ograničeni u izboru finalnog rešenja. Geelancer platformu smo prvobitno izabrali kao probu, ne očekujući da ćemo finalno rešenje ipak primeniti. Sama cena konkursa nam je bila i više nego pristupačna, pa smo pokrenuli konkurs za kreiranje vizit kartica i ID kartica. Kao partner Telekoma Srbije imali smo jasne smernice u vidu korišćenja logotipa, pa samim finalno rešenje smo mogli da zamislimo samo kao sterilno i neinovativno (kakvo bi i bilo od strane prethodno angažovanih agencija). Kada je konkurs završen, ispostavilo se da postoji gomila fenomenalnih radova i da smo bili na slatkim mukama da izaberemo pobednički rad. 
U samom procesu izbora a i tokom konkursa nam je u mnogome pomogla platforma koja nam je omogućavala komentarisanje i ocenjivanje radova.Finalni pobednik je u tesnoj trci izabran, a naknadna komunikacija sa dizajnerom je bila savršena. Od tada smo uvideli da je Geelancer platforma sjajna za sve naše potrebe za dizajnerskim rešenjima i da time dobijamo kvalitet bolji od marketinških agencija ili stalnim angažovanjem dizajnera, a pri tom poprilično čuvajući naš budžet od prevelikih troškova za stavke koje nam nisu krucijalne za dalje poslovanje."
 
 
Ukoliko je i Vama potreban odličan dizajn kreirajte online dizajn konkurs 
 
21.07.2019 Atlas Stomatologija o Geelanceru
09.02.2019 ITjevci iz LagunaPlatza o Geelanceru
11.04.2018 Dražen Maravić o Geelanceru
17.03.2018 Macola Apple Srbija o Geelanceru
15.02.2018 Index.hr o Geelanceru
13.10.2017 Narodna Banka Srbije o Geelanceru
Arhiva drugi o namaGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X