Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

09.02.2019 (LagunaPlatz o Geelanceru )
ITjevci iz LagunaPlatza o Geelanceru
Sjajni mladi i ostvareni ITjevci iz Novog Sada rešili da se oprobaju i u turizmu. Napravili su predivan kutak na samoj reci koju su nazvali Laguna Platz. To je jedinstveno mesto za odmor i uživanje od 2200 m2 zelenila, privatnosti i aktivnosti sa garantovano najlepšim pogledom na Dunav i šumu. Prirodnu hladovinu će vam praviti stari hrastovi i lipe, a cvrkut ptica dodatni ugođaj. Mesto je idealano za opuštanje, meditaciju i druženje sa porodicom i prijateljima. Savršen prostor za porodice, team buildinge i manje proslave do 10 ljudi. 
 
 
Naravno, za uspešan biznis potreban je odličan vizuelni identitet pa su kreirali online dizajn konkurs na našem servisu. Dobili su sjajan logo i o Geelancer servisu rekli su:
 
" Geelancer nam je pomogao da dobijemo kvalitetan logo za naš biznis Laguna Platz. Imali smo veoma težak izbor jer smo dobili zaista mnogo različitih kvalitetnih rešenja. Dizajneri sa servisa Geelancer su pokazali sav svoj kapacitet i zadali nam "slatke muke" pri izboru finalnog rešenja. 
 
Veoma smo zadovoljni dobijenim rešenjem jer za razliku od angažovanja jednog dizajnera /pojedinca ili neke agencije, prednost Geelancera je dobijanje mnogo različitih rešenja, načina razmišljanja i izbora. Takođe bismo pohvalili i aktivno učešće i komunikaciju dizajnera tokom trajanja konkursa kao i njihovo angažovanje. "
 
*****
 
Ukoliko je i Vama potreban odličan dizajn kreirajte online dizajn konkurs
 
 
21.07.2019 Atlas Stomatologija o Geelanceru
11.04.2018 Dražen Maravić o Geelanceru
17.03.2018 Macola Apple Srbija o Geelanceru
15.02.2018 Index.hr o Geelanceru
13.10.2017 Narodna Banka Srbije o Geelanceru
14.09.2017 Matis Group o Geelanceru
Arhiva drugi o namaGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X