Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

11.04.2018 (Dražen Maravić)
Dražen Maravić o Geelanceru

Nedavno smo imali tu čast da na našem servisu, kao klijenta, ugostimo ni manje ni više nego Vladu Republike Srbije i njenu novoosnovanu instituciju Nacionalne Akademije za javnu upravu koja će se baviti kontinuiranim stručnim usavršavanjem zaposlenih u javnoj upravi. Osnovna delatnost Akademije jeste utvrđivanje potreba za obukom i realizacija usavršavanja - organizacija treninga, konferencija, mentoringa, koučinga, kao i online učenje. Njima je bio potreban logo i ceo vizuelni identitet. Koji su naravno dobili.

Direktor ove sjajne nove državne organizacije Dražen Maravić imao je divna iskustva u dobijanju dizajna preko Geelancer.com servisa:

" Konkurs za izbor logoa Nacionalne akademije za javnu upravu je prevazišao naša očekivanja! Dobili smo veliki broj dobrih ideja, a naročito je primena logoa bila impresivna kod velikog broja predloga. Koristićemo Geelancer ponovo! 

 

Ukoliko je i vama potreban odličan i kvalitetan dizajn
KREIRAJTE KONKURS >>

21.07.2019 Atlas Stomatologija o Geelanceru
09.02.2019 ITjevci iz LagunaPlatza o Geelanceru
17.03.2018 Macola Apple Srbija o Geelanceru
15.02.2018 Index.hr o Geelanceru
13.10.2017 Narodna Banka Srbije o Geelanceru
14.09.2017 Matis Group o Geelanceru
Arhiva drugi o namaGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X