Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

15.02.2018 (Matija Babić)
Index.hr o Geelanceru

Jedan od najčitanijih i najpoznatijih Hrvatskih internet glasila Index.hr imao je važnu potrebu da dobije ne samo odličan dizajn već i više dizajnera za stalno zaposlenje. Umesto da koriste tradicionalni način prinalaženja najboljih kandidata za posao odlučili su da objave online dizajn konkurs preko Geelancer servisa.  Na taj način su pored kvalitetnog dizajna mogli uživo da prate i pronađu najbolje dizajnere kojima će ponuditi stalno zaposlenje.

Matija Babić, osnivač Index.Hr portala svoje iskustvo opisao je sledećim rečima:

" Index.hr je putem Geelancera uspio pronaći nekoliko vrlo dobrih kandidata za vrlo težak i stresan posao grafičkog opremanja vijesti u realnom vremenu. To je sjajno, jer je riječ o poslu za koji je prilično teško pronaći dobre kandidate. U budućnosti ćemo svakako ponovno koristiti ovaj servis "

IndexHR o Geelanceru online dizajn konkurs za posao

11.04.2018 Dražen Maravić o Geelanceru
17.03.2018 Macola Apple Srbija o Geelanceru
13.10.2017 Narodna Banka Srbije o Geelanceru
14.09.2017 Matis Group o Geelanceru
04.05.2017 GamesCON o Geelanceru
08.08.2016 Car:Go o GreenDesign.rs
Arhiva drugi o nama
Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X