Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

13.10.2017 (Dragana Stanić)
Narodna Banka Srbije o Geelanceru

Narodna Banka Srbije, kao jedna od najvažnijih institucija u Republici Srbiji, naš je zadovoljni klijenat. Imali su samo reči hvale za naš servis i svoje iskustvo u dobijanju dizajna preko online dizajn konkursa.

 

Dragana Stanić, Generalni Direktor Sektora za platni sistem:

 

"Od samog početka poslovne saradnje naišli smo na najviši mogući stepen profesionalnosti kod Geelancer.com. Jasno se videlo da je zadovoljstvo klijenata primarni cilj zaposlenih u Geelanceru i da su svoju energiju usmerili na ostvarivanje tog cilja. S druge strane i mi smo bili zadovoljni, jer su nas svojim postupanjem ubedili da je naša poslovna odluka da svoj konkurs sprovedemo na njihovom portalu, bila opravdana i ispravna. Sa Geelancer.com smo dobili kvalitet, brzinu, jednostavnost i sigurnost.

 

Način na koji je konkurs sproveden, kvalitet prijavljenih radova, predusetljivost zaposlenih i spremnost da se u najvećoj mogućoj meri izađe u susret našim potrebama je za svaku pohvalu i preporuku. 

 

Jedini “problem“ koji preostaje svima koji izaberu Geelancer.com je da od velikog broja kvalitetnih radova, izaberu samo jedan."

 

11.04.2018 Dražen Maravić o Geelanceru
17.03.2018 Macola Apple Srbija o Geelanceru
15.02.2018 Index.hr o Geelanceru
14.09.2017 Matis Group o Geelanceru
04.05.2017 GamesCON o Geelanceru
08.08.2016 Car:Go o GreenDesign.rs
Arhiva drugi o nama
Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X