Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

11.12.2014
NOVA ISKRA :: DESIGNERS LAB KONKURS 2015.

Od oktobra ove godine, beogradski Dizajn inkubator Nova Iskra radi sa proširenim kapacitetima, a kao i svakog decembra od 2012. godine, upravo je raspisan otvoreni poziv za članstvo u Designers Lab-u coworkera koji su aktivni u okviru prostora Nove Iskre u ulici Gavrila Principa 43 u Beogradu.

DESINGERS LAB je najuža i najbliža mreža saradnika Nove Iskre. Dizajneri i kreativaci različitih profila, koji se biraju svakog decembra na osnovu otvorenog konkursa, dobijaju priliku da koriste pogodnosti radnog prostora Nove Iskre na bazi beneficirane mesečne članarine u iznosu od 100 EUR, i da taj prostor dele sa menadžmentom Nove Iskre i drugim coworkerima. Designers Lab je namenjen podršci mladih kreativaca koji su na početku svojih karijera i imaju potrebu za profesionalnim radnim prostorom, razmenom iskustava i susretima sa potencijalnim klijentima i predstavnicima industrije. Standardna cena mesečnog korišćenja coworking prostora NI je 150 EUR.

Svi članovi Designers Lab-a imaju priliku da koriste jednu od 39 radnih jedinica u prostoru NI, kao i sve prateće sadržaje, prostorije i opremu neophodnu za svoj rad - brzi wi-fi, konferencijsku salu, zanatsku modelarnicu, alat, foto-korner i drugu opremu, dizajn biblioteku, kancelarijski materijal i kuhinju. Nova Iskra takođe redovno predstavlja edukativne programe u kojima članovi Designers Lab-a imaju prednost učešća, kao i podršku u vidu konsultacija, tipskih ugovora, pravnih saveta i iz drugih oblasti relevantnih za kreativne profesionalce. Prezentacija prostora NI i spisak opreme mogu se pogledati na sajtu - novaiskra.com.

Prostor Nove Iskre - koji sada zauzima površinu od 450m2 i koji je rekonstruisao beogradski studio Petokraka - do sada je pružio vrhunske uslove za rad za više od 80 pojedinaca, frilensera i članova manjih timova iz domena dizajna, arhitkture ili IT-a. Do danas u Novoj Iskri je realizovano i preko 100 eduaktivnih programa, dok su članovi Creative Hub i Designers Lab mreža – kojih ima ukupno preko 200 - uzeli učešće u desetinama projekata iz domena grafičkog, UX, web ili industrijskog dizajna, razvoja proizvoda, arhitekture, brendinga i strateških komunikacija koje za klijente realizuje ili samostalno inicira tim Nove Iskre. Ukupna vrednost angažmana kreativaca kroz projekte Nove Iskre samo tokom 2014. godine iznosi oko 70.000 EUR.

Već drugu godinu za redom, Nova Iskra ostvaruje saradnju sa ERSTE Bankom, koja će zajedno sa timom Nove Iskre izabrati jednog kandidata za Designers Lab kao stipendistu ERSTE Banke koji će imati priliku da tokom 12 meseci koristi kapacitete NI u potpunosti besplatno. Izbor stipendiste biće baziran na kvalitetu portfolija, sa fokusom na mlade autore. Stipendista NI i ERSTE Banke tokom 2014. godine bio je industrijski dizajner Nenad Merzel, koji je uzeo učešće u više značajnih dizajn-angažmana i programa Nove Iskre.

Zainteresovani budući korisnici mogu se prijaviti putem online formulara koji se može naći na adresi http://tinyurl.com/designerslab-2015 , najkasnije do nedelje 21. decembra u ponoć. Neophodno je popuniti formular i priložiti profesionalni CV, kao i portfolio sa radovima. Kandidati koji prođu u uži izbor biće pozvani na intervjue u periodu od 22. do 24. decembra, nakon čega će izabrani članovi o tome biti zvanično obavešteni.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Novu Iskru putem maila: office@novaiskra.comili telefona: +381 11 4051 897; +381 11 4051 889.

31.10.2016 lako do kvalitetnog dizajna kao 1,2,3 #Infografik
27.11.2015 Pomozite! Humanitarni konkurs #RefugeeAidGD
19.12.2014 Pobednici na #DizajnirajUniforme konkursu!
30.11.2014 Dizajniraj školske uniforme i osvoji vredne nagrade!
28.11.2014 Velika praznična akcija - 20% popusta na sve konkurse!
10.11.2014 ULUPUDS I EKOKULT+ na Sajmu nameštaja
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentareGreen Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X