Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 3128 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

pedjutin

Brending, korporativni identitet i logo su moja specijalnost. To podrazumeva dizajniranje i za web/digital, a i za štampu. Cilj je da klijentima pomognem da formiraju svoj brend i da pozicioniraju sebe na tržištu na pravi načim sa ciljem privlačenja tačno odredjene ciljne grupe. Trenutno živim i radim u Emiratima gde saradjujem sa raznim medjunarodnim kompanijama i klijentima.

inferidizajn

Whether you're an SME, startup, or small business - if you need help to grow with branding, web design, or digital marketing, then you're in the right place. At Inferi, we create brands that build businesses, and we've done that world wide. We help brands by increasing their brand awareness, developing their digital presence, in turn, growing their sales. 

dra

Ćao Ja sam Dragana

nixielynx

Industrijski i grafički dizajner iz Beograda.

StasaV

Sebe bih opisala kao kreativnu, odgovornu i vrednu osobu, nekoga ko poštuje želje klijenta i zadate rokove, trudi se da osmisli najbolje idejno rešenje za Vaše potrebe, ali takođe ispoštuje Vaš ukus i potrebe delatnosti kojom se bavite.

Kristina92

Zavrsavam ekonomiju ali zelim da se bavim grafickim i web dizajnom. Skoro godinu dana volontiram za nevladinu organizaciju gde sam imala prilike da dizajniram flajer, poster, prezentacije i uskoro zavrsavam svoj prvi web sajt. Zelim jos da ucim i da se usavrsavam na ovom polju a smatram da je ovaj sajt dobar nacin za to.

dekac007

Mlad, prespektivan, skolovan

Kalista1909

Dizajner sam koji se ponosi time sto ne kopira nego stvara originalna dela. Posedujem višegodišnje iskustvo u kreiranju korporativnog identiteta Trudim se da sam uvek u toku sa novim trendovima kako bih svojim klijentima pružila sto bolju i uvek profesionalnu uslugu.

roselynn

Diplomirala grafički dizajn u Novom Sadu. Radovi koje radim bazirani su na apstraktnoj umetnosti.

Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X