Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 3086 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

Teja98

Teodora (student univerziteta Metropolitan - grafički dizajn) Kratko se bavim dizajnom, prva sam godina na fakultetu ali sam željna novog znanja i iskustva. Ulažem puno truda i vremena, inače, veliki perfekcionista :)

vladvlad

Grafički i web dizajn.

ABCsign

JA SAM SASA DJORDJEVIC, VLASNIK I RADNIK FIRMOPISACKE I SITOSTAMPARSKE RADNJE U NEGOTINU. DUGO SE BAVIMO TIM POSLOM. JA SAM UGLAVNOM ISPRED MONITORA. DOBRO BARATAM VEKTORSKOM GRAFIKOM, POSEBNO KADA NEKI LOGO TREBA DA SE NACRTA U VEKTORU I DA SE NADJU PRAVI FONTOVI.

AJcreative

Sertifikovani grafički dizajner na IT Akademiji. Takođe sam završavao grafički dizajn na Beogradskoj politehnici na Zvezdari. Pored grafičkog dizajna, bavim se i fotografijom.

ArtBerry

Zovem se Aleksandra. Ja sam profesionalni freelancer sa sedištem u Srbiji. Specijalizovala sam se za savršen i funkcionalan korisnički interfejs kako za mob tako i web. Već više od 10 godina u grafickoj sferi radim, stvaram, mastam i iznova i iznova kreiram nesto novo. Volim svoj posao! :)

Markonije

https://www.designcontest.com/designer/markonije/

dragicevicn

instagram: eDan_design_

DarkoInk

Vizualni umjetnik, Grafički dizajner i slikar, iskusan. Najviše radim ilustracije, imam puno radova iza sebe, ilustracije za knjige, naslovne, naravno i logo itd. Kreativnost mi je drugo ime : )

Ajnur

Ja sam Ajnur,imam 18 godina i zivim u Bosni i Hercegovini.Idem u Prvu gimnaziju i pohadjam informaciono-komunikacioni smjer.Takodjer jako me zanima kreiranje i dizajn raznih stvari pogotovo loga.Volio bih da napravim sto vise loga koji ce zadovoljiti iz ljude koje postave konkurse..

Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X