Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2460 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

lela.bo

Hello, I’m Jelena. I’m a designer living in Belgrade, Serbia. I am a fan of photography, arts, and design. I’m also interested in DIY and education.

rrez

Hi, I 'am Rrez designer and illustrator from Kosovo. I play with Adobe Illustrator / Photoshop / InDesign / Digital drawing & illustrations, characters/maskots design, typography, cartoons, charicatures, hand drawings, matte painting, etc. My fluently design experience are on: Logo and branding, packages, labels, books, covers, print campaigns, posters, flyers etc.

cecagigovic

~Graficki dizajn : svetlanikuss@gmail.com

BorisC4D

Moje ime je Boris i imam 27 godina i završio sam studije Dizajn industrijskih proizvoda Beogradske Politehnike. Moj dan je sačinjen od misije za kreativnošću. Pokušavam ostati autentičan u oblastima grafičkog dizajna koji mi ispunjavaju dan. Ambalaže, Nalepnice, Korporativni Identitet, Bilbordi, Kancelarijska konfekcija, 3D modeliranje.

designer47

logo dizajn

Stamenix

Danijel Stamenić, takodje poznat i kao "Stamenix", grafički dizajner i fotograf. Moje radove mozete pogledati u folderu "Logofolio" ili na linku ----> https://dribbble.com/danijelstamenic <----- . Dostupan i za 1 na 1 projekte.

natdav

16 godina radnog iskustva u Francuskoj i 8g iskustva u Srbiji. Radila sam za klijente : Dior, Azzaro, Lancome, YSL, Bambi, Yumis, MTS, VW, Danubius... Vlasnik sam dizajn studija Limun Design.

SUdesign

Pozdrav! Bavim se korporativnim i brending dizajnom preko 3 godine i većinu svog posla radim na freelancing site-ovima(freelancer/upwork/guru isl.), za 3 godine rada mogu da se pohvalim da nisam imao ni jednog nezadovoljnog klijenta sto moze da potvrdi moj feedback. Nisam imao mnogo prilika da radim sa domaćim klijentima te odatle želja da se oprobam na GeeLancer-u.

Sasketina

Aleksandra Munjas 2012-2014. Akademija umetnosti Novi Sad Master studije - pismo i tipografija

dexmark

Moje ime je Dejan, po obrazovanju sam diplomirani inženjer elektrotehnike ali imam iskustvo višegodišnjeg rada na polju marketinga i grafičkog dizajna. Sticajem raznih okolnosti imao sam priliku da radim na skoro svim varijantama grafičkog i marketinškog predstavljanja. Pored toga bavim se klasičnim i zidnim slikarstvom, kao i ikonopisanjem.