Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2645 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

Hope

"To be or not to be" :)

Panter

Jako sam kreativna osoba i puna ideja,zelim da to da podelim sa svim dizajnerima na sajtu .

Puuuz

Master inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna na fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Dinnger

Rad rad i samo rad

andjelijanadja94

I have been in graphic design for eight years. Has completed my secondary art school in shifts graphic design, and now in my fourth year of study at the Faculty of Arts in Kosovska Mitrovica. I worked logo design, advertising posters, and design various products.

phoenix

Rođena sam i živim u Srbiji. Završila sam Tehnički Fakultet Univerziteta u Kragujevcu, uz veliko zalaganje. Stipendista sam Univerziteta, kao i Fonda za mlade talente. Bavim se grafičkim dizajnom, dizajnom logoa, tipografijom. Koristim Adobe Illustrator i Photoshop. Otvorena sam za sva pitanja i kritike, ne oklevajte da mi napišete poruku. Veliki pozdrav!

Celik

Pozdrav! Bavim se grafickim dizajnom, fotografijom i vajanjem.

robi21000

Poštovanje, odavno se bavim, prevashodno, grafičkim dizajnom i fotografijom ali sam početnik u frilensingu. Radio sam za nekoliko štamparija, kao i za školu računara Master Class iz Beograda u kojoj sam održao početničke kurseve Photoshopa i HTML-a. U poslednje vreme počeo sam da se bavim i crtanjem kao i izradom logotipa. Takođe izrađujem teme za android telefone.

Papa

Pozdrav! Ja sam graficki dizajner. Bavim se freelancing-om. Imam naloge na upwork i 99designs sajtovima. Bavim se foto manipulaciom, foro montazom, logo dizajnom, dizajnom biznis kartica, banera, covera, postera ... Odlicno poznajem Adobe Photoshop CC i Adobe Illustrator CC.