Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 3182 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

JinDesign

Innovative, highly creative, good at thinking 'out of the box'. Keeping abreast of relevant new techniques in design software, media & photography. Experience with logo, magazine, book cover and book interior design. Able to work under pressure, meet deadlines and multitask. Highly organized and able to prioritize own work schedule. Able to work within brand and design guidelines.

SNOWWHITE

Imam dugogodisnje iskustvo u oblasti grafickog dizajna. Bavim se dizajniranjem omota za knjige, banera, flajera, logoa itd. Izradjujem sajtove u Wordpresu prema potrebama klijenata. Editujem fotografije. Odlicno se snalazi u programima Photoshop, Lightroom i Illustrator.

Chill.out

bla bla truc

kambo98

Pozdrav, Moje ime je Kamber, student sam Racunarske Tehnike, bavim se programiranjem i grafickim dizajnom. ovde sam da bih nasao neke nove izazove i mozda krenuo da saradjujem sa nekim ljudima..

Dobrica

freelance grafički dizajner

sale111

Posle fakulteta nastavio sam da ucim i usavrsavam svoje znanje iz oblasti grafickog dizajna. Stekao sam odredjene vestine u programima Adobe Illustrator i Auto Cad. Volim da dizajniram razlicite tipove logo-a.

qveksy.design

Zdravo, ja Veljko Nikolić. Dolazim iz Novog Sada, imam 18 god. Ja se bavim dizajnom radim svašta i shvatam dizajn jako ozbiljan posao.Ostala mi je još jedna godina školovanja. Hvala na pažnji.

Maria912

Student Grafickog dizajna na Univerzitetu Metropolitan. Grafickim dizajnom se bavim aktivno vec duze vreme na raznim freelance sajtovima i konkursima.

radmir44

Zelio bih da ucestvujem u konkursima za izradu logoa. Nadam se da cu uspjeti.

Aleksandar94

Pozdrav, ja sam Aleksandar Radivojević, star 25 godina. Industrijski dizajner koji se bavi grafikom već 5 godina. Najviše radim logo dizajn i brendiranje, odnosno pomažem kompanijama i pojedincima da dobiju najbolji rezultat i sjaj koji zaslužuju.
Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X