Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 3196 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

VeljkoTasic

U društvu orijentisanom na potrošače, blagovremeni, prijateljski i kreativan pristup garancija je poslovnog uspeha. Kao mladi dizajner pokušavam da koristim moderne i napredne veštine da bih zadovoljio i premašio očekivanja klijenata. Sada želim da iskoristim sve svoje veštine i iskustvo kako bih pomogao vašoj kompaniji da poveća prodaju i poboljša lojalnost kupaca.

malaluja

Imam 23 godine i diplomirani sam inženjer informacionih tehnologija. Dalje usavršavanje sam nastavila u sferi grafičkog dizajna jer sam oduvek težila umetničkoj i kreativnoj strani i u tome pronašla zadovoljstvo.

Andreaazra

Student grafickod dizajna

vlado13

Cao, ja sam sam student grafickog dizajna i ovde sam da pokazem svoje znanje iz ove oblasti i da zaradim koji dinar, koji ce mi kao studentu biti veoma dragocen :)

Woodpecker

Apsolvent Visoke ICT Škole. Oduvek me je privlačio dizajn, u srednjoj školi sam počeo i malo ozbiljnije da se bavim dizajnom. Često iz dosade pravim pozadine, logotipe i dizajn sajtova po nekada i odradim dizajn samog sajta u HTML i CSS programskim jezicima i to doživljavam kao igru i zabavu jer uživam u tome.

marii.zu

Novi Sad ,Srbija

MihailoPaunovic

Pozdrav, bavim se veb dizajnom duze vreme, trenutno zavrsavam visoko strukturnu skolu Its Comtrade. Dobro poznajem programske jezike, PHP, HTML, C+ ,C++,...

DragomirF

Pozrdav, ovim putem bi sebe malo opisao. Bavim se dizajnom logoa i flajera, u veoma kratkom roku odradim vas zadatak koji ste trazili.

nidzadj

Zdravo, Moje ime je Nikola imam 25 godina, strastveni sam ljubitelj crtanja i dizajna, umetnosti generalno. Iskustvo u grafičkom dizajnu, ali i štampanju stekao sam radom u jednoj uspešnoj firmi koja mi je omogućila da postanem deo kreativnog sveta.
Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X