Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 3229 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

dizzy

Logo dizzajn :: dizzymaster@gmail.com

damjan

Green Design doo Head of Design. Geelancer Top dizajner. Brošure, katalozi, ambalaža, dizajn za društvene mreže. Na raspolaganju i za 1na1 projekte. Logotipi u folderu Rasprodaja su na prodaju! Portfolio sajt: mdbdo.com

arko986

Cao, moje ime je Stefan (24, diplomirani menadzer, dizajner entuzijasta). Dizajnom se bavim kratko vreme i sasvim slucajno sam pronasao dizajnera u sebi. Perfekcionista sam, ulazem puno sebe, vremena, truda i vestina u kreiranju neceg drugacijeg, neceg boljeg. Svaki dan naucim nesto novo, imam zelju da razvijam i unapredjujem svoje znanje i sposobnosti.

Jovana87

A creative adult is the child who survived :}

mdostanic

Profesionalno se bavim grafičkim dizajnom punih 7 godina. Trenutno najveće dostignuće u karijeri je plasman u finale na svetskom takmičenju za dizajn Heineken boce, kao i dizajn nove Heineken limenke Limited Edition Belgrade 2013.

majkicbane

Moje ime je Branislav Majkić, imam 22 godine, iz Niša sam - strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva - završio sam Visoku tehničku školu strukovnih studija, smer savremene računarske tehnologije. Radio sam kao grafički i UI dizajner u VTŠ Apps Team-u.

Spoonshmi

Grafički dizajner iz Beograda koji se pretežno bavi izradom štampanog materijala i vizuelnih identiteta. Radim kao glavni dizajner u Vulkan izdavaštvu. Radim na poslovima izrade korica za romane i dečje edicije, prelomu knjižnih blokova, reklamnih materijala i dr. Volim foto-montažu, grafiku knjige, linorez, akvarel, tipografiju, kuvanje i glodare. Volim da razmenjujem iskustva sa umetnicima i dizajnerima i da širim vidike. Ne radim samo ono što volim, volim i ono što radim. :)

poki

Don't worry about people stealing your design work. Worry about the day they stop.

Nocturnaall

22god, student grafickog dizajna na visoj politehnickoj u Beogradu, po default-u iz Krupnja:)

 1 2 3 >  Poslednji ›Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X