Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

O nama
Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je potreban dizajn!

 

Geelancer.com je najveća regionalna dizajnerska zajednica koja okuplja veliki broj freelancera. Mi smo online servis koji omogućava kompanijama, startuperima i budućim preduzetnicima da dobiju odličan i kvalitetan dizajn brzo, jednostavno i sigurno.

Kakav god vam dizajn treba, tu smo za vas. Kreirajte online konkurs i dobićete dizajn kakav ste baš želeli!

 

 

 

Naša vizija je svetski, globalni Geelancer.com preko kojeg će veliki broj freelancera zarađivati, a klijenti dobijati dizajn kakav su baš želeli. Ova vizija se polako ali sigurno ostvaruje. Zajedno idemo u nove pobede!

Potvrda o uspešnosti projekta je činjenica da se Geelancer zajednici, za nepunih 7 godina, pridružilo preko  12.000 dizajnera koji svakodnevno posećuju internet sajt, informisajući se o svakodnevnim dešavanjima iz sveta dizajna, promovišući svoj rad preko portfolia i stičući nova radna iskustva i zarađujući preko konkursa koje objavljuju kompanije i zainteresovana lica.

Objavljeno je preko 400 konkursa. Poverenje su nam ukazale neke od najznačajnijih kompanija u regionu poput kompanije Limundo i Kupindo (Srbija), Erste Banka (Srbija), Američka ambasada (Srbija), Narodna Banka Srbije, Fruvita (Srbija), RNIDS (Srbija), Belgrade International Games (Srbija), Krojač (Srbija), Donesi.com (Srbija), Infostud (Srbija), Zepter (Srbija), BalkanBet (Srbija), Radio TNT (BiH), Capital Estate (Crna Gora), Insomnia (Slovenija), Vodotehna (Hrvatska), AlohaHat (Amerika), Danamex Trade (Kanada) i mnoge druge.

Na konkursima i u okviru portfolia prezentovano je preko 70.000 radova. Dok je preko 5.000.000,00 dinara  isplaćeno dizajnerima koji su pobeđivali na konkursima.
 

I nikad ne stajemo i nastavljamo da rastemo! Hvala vam na poverenju! 

 

*Geelancer.com je brend kompanije Green Design

 

 

 

 

 

 

 

 

Naziv kompanije

Green Design d.o.o.

Sedište: 

Petra Lekovića 57, Beograd

Šifra delatnosti: 6312

Matični broj: 06291317

PIB: 101030500

Banka: 
170-0030027059000-30 Unicredit Bank

Za uplatu iz inostranstva:

Name  of beneficiary :                

Green Design d.o.o.

Beneficiary's address                  

Petra Lekovića 57
 

Beneficiary's acc.number/IBAN:          

RS35170003002705900127

Beneficiary bank:                                  

Unicredit bank Serbia JSC  

Beneficiary bank SWIFT address: 

BACXRSBG

 

 

 

 

 


 
Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X