Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Kreator konkursa  gljivar
Logo za off road adventure club 4x4SRB
Logo dizajn
Nagrada 10.000,00 RSD
Pobednik konkursa: majkicbane
 
završeni konkurs
klasik+ konkurs
skriveni konkurs
Prikaz:  Svi radovi,  Bez eliminisanih
Sortiranje:  Rejting,  Datum objavljivanja

 1 2 3 >  Poslednji ›
Komentari

MorisDeFortuna | 19.09.2014 22:54
Cestitke za rad :)
picasso | 19.09.2014 22:50
čestitke. dobar rad.
nesha89 | 19.09.2014 22:36
Ja ne znam kako GD tim dozvoljava da se ovakve stvari desavaju. Poštovani gljivar, Vi nigde u opisu konkursa niste naveli da Vam je pre svega potrebna inspiracija ili ideja za dalju razradu. To ste prećutali i niste čvrsto definisani od starta, upravo da bi dobili što više različitih ideja. Mislite da je to u redu? Pogotovo jer ste se i sami bavili dizajnom. Slažem se sa Vama da ljudi ovde traže previse informacija, ali Vi od starta niste bili korektni. I dalje mi nije jasno kako GD tim dozvoljava da se otvaraju konkursi bez adekvatnog opisa.
gljivar | 19.09.2014 20:14
GD. Vrati kritike i replike, jer bez njih je moja replika besmislena.
gljivar | 19.09.2014 19:57
Replika! Kao u skupštini, bre. Morate da shvatite da se o ukusima ne raspravlja. Pobednički rad je najkompletniji što se tiče ideje samog konkusa i mene kao naručioca. Text + asocijacija na prirodu. Jednostavan i grafički čist. Tehnički je urađen katastrofalno ali to nije bio zadatak konkursa. Da li će to biti konačno rešenje za logo, nisam siguran. Što se tiče mene kao nazovi dizajnera, ne bih hteo da Vam dokazujem ili ne. Dizajnom sam se bavio do 1987 kada sam otvorio štampariju. Tada, a ni sada, se nije mogao naplatiti dizajn (osim ako niste u agencijama perača para). Pošto nisam hteo da obezvređujem svoj rad prešao sam iz dizajnera u operatera. Toliko o meni kao dizajneru. Što se tiče Vas, mislio sam da imam posla sa dizajnerima (čast pojedincima) a dobio sam rad sa opereterima. Da objasnim malo bolje. Operateri rade po instrukcijama koje dobijaju ili od naručioca ili od dizajnera koji kontroliše njegov rad. Dizajneri su samostalni da odlučuju o svojim koracima u daljem radu osluškujući kritike koje dobijaju sa strane. Ali potpuno originalni i nepokolebljivi u svojim idejama. Zamislite se, šta ste, pa nastavite dalje. Još jednom se zahvaljujem svima koji su učestvovali na konkursu. Prijatan rad na drugim konkursma i tražite veće nagrade kao i strožije kriterijume za konkurse. Među nama, ovaj konkurs je toliko jeftin da sam prezadovoljan onim što sam dobio. Puno pozdrava!!!!
Prikaži sve komentare

Da li ste sigurni da želite da konkurs proglasite završenim bez pobednika?

Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X