Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Kreator konkursa  Jasmin
Dizajn Casopisa - oglasnika
Dizajn štampanog materijala
Nagrada 13.000,00 RSD
Pobednik konkursa: damjan
 
završeni konkurs
klasični konkurs
skriveni konkurs
Prikaz:  Svi radovi,  Bez eliminisanih
Sortiranje:  Rejting,  Datum objavljivanja

Komentari

Kripton | 21.04.2014 19:12
@Gile87 Za sve imaš odgovor. :)
Digitalfreak | 19.04.2014 18:42
Ko uopste kaze da se bunim? Pa ja na ovom konkursu nisam ni ucestvovao da bi imao zbog cega da se bunim, ali kada je nesto ocigledno - onda je ocigledno, a to je da je covek pobedio na konkursu na kome je promasio samu temu konkursa. To je kao da pises pismeni iz srpskog i dobijes 5, pri tome naslov je o jeseni, a ti pisao o letu. Mislim sad banalizujem stvari, ali sustinski je tako. ;)
Kripton | 18.04.2014 21:27
Hahahah ima istine u tome (niko ne hvali politehničku), ali bilo je daj šta daš, prvo sam upao na FPU ali nije bilo finansija za školarinu, i ajde da odem na višu (siguran u svoj crtež), upadoh na budžet...itd. Nemam ništa protiv: hobija, posla sa strane, neko se pronađe kasnije u tome...ali ako se dobro izvešti, ispeče zanat, kada se sve slegne, onda može da se radi (ako me razumeš). Opet napominjem, nikog nisam hteo da uvredim, samo me interesovalo. P.S. Pitanje za GD. Kada će taj forum da se aktivira? :) Pa da malo razglabamo, ovde nije mesto za to.
Kripton | 17.04.2014 21:13
Pa sada šta je bila poenta konkursa, da li je ovo ili ono...čovek je na kraju odneo pobedu. :) Mene više brinu ostali radovi - da li se iko od vas (ovo je pitanje za ljude koji nisu pobedili) bavi dizajnom? Samo da napomenem da ovo nije nikakva prozivka, samo me interesuje koliko ljudi je u struci a koliko to radi kao neki hobi, dodatni posao i sl.
Digitalfreak | 17.04.2014 09:53
Pa rad je obuhvatio ono sto se konkursom uopste nije trazilo, a to je logo. Ja dizajn casopisa nigde ne vidim osim pojedinih njegovih elemenata tako da ne kapiram sto je pobednik uopste i proglasen, ali ajde. U nasoj zemlji je sve moguce ;)
Prikaži sve komentare

Da li ste sigurni da želite da konkurs proglasite završenim bez pobednika?

Green Design d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika sa ciljem unapređenja servisa i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Pročitajte više. X